pexels-becosan-3681787

Welke taken voer je uit als allround reiniger?

Hygiëne is enorm belangrijk, helemaal in de voedselverwerkende industrie. Machines (waaronder machines van MCR Machinery) dienen goed onderhouden te worden, anders lopen deze kans om defect te raken. Je gaat werken voor verschillende schoonmaakbedrijven. Ben jij benieuwd waar je allemaal op moet letten en welke taken jij uitvoert als allround reiniger? Lees dan snel verder!

De werkzaamheden

Er zijn verschillende werkzaamheden die je kunt uitvoeren als allround reiniger. Hierbij kun je denken aan grote bedrijven waar groente en vlees worden gesorteerd. Als reiniger kan het voorkomen dat je op verschillende plekken in Nederland wordt ingezet. Je werkt in teamverband, maar het is ook belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Je maakt als allround reiniger machines, apparatuur, maar ook de omgeving schoon. Hierbij gebruik je bijvoorbeeld de hogedrukreiniger. Naast een hogedrukreiniger gebruik je ook perslucht om overig vuil te verwijderen. Zoals net al werd aangegeven, maak je ook de omgeving goed schoon. Daarom is het belangrijk dat vloeren goed geveegd en gedweild worden. Bij alles wat je doet staat hygiëne hoog in het vaandel.

Welke eigenschappen heb je als allround reiniger nodig?

Om te werken als reiniger in de voedselverwerkende industrie heb je een aantal belangrijke eigenschappen nodig. Je moet betrouwbaar zijn, kwaliteit leveren en het is ook belangrijk dat je efficiënt werkt. Ook plannen is hierbij erg belangrijk. Omdat het ook voorkomt dat je in een team moet werken, is ook samenwerking belangrijk. Ben jij benieuwd of deze baan iets voor jou is? Bekijk dan de vacatures op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *