Cursus DTP

Leer meerdere aspecten van een website

Een website ontwerpen of programmeren is iets anders dan het vormgeven en bepalen van de kleuren, met een cursus DTP leer je over de vormgeving, typografie en het kleurgebruik bij een website. Natuurlijk moet je ergens op terug kunnen vallen, basishandelingen in Photoshop komen ook aan de orde. Behandeld worden onder andere kleurmodi instellen, het aanpassen van een foto en eenvoudige reparaties. Het uit elkaar halen van een logo behoort ook tot de werkzaamheden, dit wordt geleerd met illustrator. Het maken van een praktijkopdracht is een van de opdrachten die je moet beheersen. 

Perfect als je geen grafische kennis hebt

Wanneer je nog geen grafische kennis hebt is de DTP cursus het perfecte instrument, er wordt bij het begin van de cursus vanuit gegaan dat je nog geen grafische kennis hebt. Heb je momenteel een beroep in een andere richting, kun je dus eenvoudig toch aan de cursus deelnemen. Door de vele elementen die je worden geleerd, is het een cursus die veel van je vergt. Doe je een dagopleiding dan ben je maar liefst 9 weken ermee bezig, wil je liever in de avonduren de cursus doen dan kost het je het dubbele namelijk 18 weken.

Cursus DTP

Boeken zijn inbegrepen

Alle boeken die tijdens een DTP cursus worden gebruikt kun je overal kopen, en zijn bij de cursus inbegrepen. Op een online platform kun je gebruik video’s bekijken en informatie lezen, heb je Facebook dan kun je ook lid worden van een gesloten groep om ervaring met elkaar te wisselen. De software die wordt gebruikt tijdens de cursus is van Adobe, hier worden de brochures mee ontwikkeld en het beeldmateriaal mee gemaakt. Je hoeft niet bang te zijn dat er extra kosten bijkomen, op de digitale-academy.nl betaal je altijd een totaalprijs waarbij er geen kosten meer bijkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *