Stay tuned!
 

DITSS Veiligheidsatelier

DITSS Veiligheidsatelier

De stichting DITSS nodigt je van harte uit om aanwezig te zijn en mee te doen met het vijfde DITSS Veiligheidsatelier op 27 september 2017 aanvang 13:30 tot 17:30 in Tilburg. Ook dit jaar hebben we weer drie belangrijke veiligheidsvraagstukken die we aan je willen voorleggen. Het doel is dat we met jou in gesprek gaan volgens de methodiek van het Veiligheidsatelier om drie voorgelegde veiligheidsvraagstukken op te lossen dan wel verder te onderzoeken. De drie opdrachtgevers hebben geld gereserveerd voor de beste voorstellen.

Jouw expertise is nodig voor het oplossen of verder onderzoeken van de volgende drie vraagstukken:

Vraag 1. De gemeente Tilburg heeft in de cityring een aantal risicovolle oversteekplaatsen. Voor de oversteekplaats Korte Heuvel – Heuvel is de gemeente op zoek naar meer verkeersveiligheid, beter oversteekbaarheid en behoud van ruimtelijke kwaliteit.
Lees: http://www.veiligheidsatelier.nl/2017/#P1


Vraag 2. De nationale politie wil de alarmmeldingen die binnen komen op haar operationeel centrum sneller en juist duiden om criminaliteit beter aan te pakken. Zij zijn op zoek naar een technologisch ondersteunende oplossing.
Lees: http://www.veiligheidsatelier.nl/2017/#P2


Vraag 3. De veiligheidsregio Midden- en West Brabant is op zoek naar een manier om bij risicovolle “hotspots”, waar regelmatig diverse risico’s zich op bepaalde momenten stapelen, goede langdurige veiligheidsafspraken te maken met alle betrokken organisaties.
Lees: http://www.veiligheidsatelier.nl/2017/#P3

Aanmelden kan via deze pagina op de website!

Wanneer: Woensdag 27 september, van 13.30 tot 17.00 uur
Waar: Bank15, Spoorlaan 350, Tilburg
Voor wie: Eenieder die met expertise wil bijdrage aan het oplossen of onderzoeken van de veiligheidsvraagstukken
Kosten: Gratis toegang
Vervoer: 100 meter van Station Tilburg Centraal, 50 meter van parkeergarage Pieter Vrede Plein

Deelnemers:

Stichting DITSS
Gemeente Tilburg
Nationale politie
Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Datum, tijd en locatie

woensdag 27 september
13.30 – 17.00
Bank’15

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: DITSS Veiligheidsatelier