thuiswerken

Een fijne werkkamer, hoe creëer je dat?

Sinds 2020 werkt iedereen (voor een groot deel) thuis. Misschien heb jij inmiddels al een mooie werkkamer gecreëerd, maar voor veel mensen blijft het thuiswerken een lastig punt. Naast fysieke klachten ervaren mensen ook klachten door eenzaamheid. Hoe pak je dit aan?

Gezellige werkdag

Mis jij de gezelligheid van medestudenten of collega’s? Dan hebben we een mooie oplossing voor jou! Start elke dag samen met iemand de dag op, onder het genot van een kopje koffie. Spreek de dag door en start je dag goed.

Fijne werkkamer

Op deze manieren maak jij van je werkkamer een absoluut succes:

  • Akoestiek verbeteren door middel van akoestische panelen. Zo heb je tijdens telefoongesprekken of tijdens videogesprekken geen last van een galmend geluid. Dit maakt het bellen een stuk fijner.
  • Maak het gezellig op je werkkamer. Voel je je niet prettig op je werkkamer? Probeer het dan gezellig te maken door bijvoorbeeld kaarsjes aan te steken, een muziekje op te zetten of bloemen/plantjes neer te zetten.
  • Zorg voor een fijne stoel. Op je werk heb je waarschijnlijk een fijne stoel, die goed is voor je rug. Om rugklachten te voorkomen raden wij je aan om ook thuis een stoel van kwaliteit neer te zetten.
  • Zorg voor voldoende eten en drinken. Door het thuiswerken kan het gebeuren dat je vergeet even pauze te nemen. Stel daarom voor jezelf vaste tijden in dat je eten en drinken haalt. Vooral voldoende water is belangrijk, zo voorkom je hoofdpijn na een dag werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *