studentenwerk

Doe werk wat je leuk vind

Vaak willen studenten wel wat bijverdienen om wat meer te kunnen besteden, kleding kopen of een avondje uitgaan het hakt er financieel altijd wel in. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je werk doet wat je leuk vindt, het is helemaal mooi als dit ook in de lijn ligt van de studie die je doet. Op flexibele basis kun je studentenwerk uitvoeren wat exact in je straatje ligt, bij recruitastudent.nl word je geholpen om het perfecte bijbaantje te vinden waarmee je wat verdiend.

Doe werkervaring op

Door tijdens je studie ook te werken, sta je niet helemaal onervaren aan het begin van de arbeidsmarkt. Tijdens je studentenwerk heb je namelijk al wat ervaring opgedaan. Zowel beginnende als gevorderde studenten zijn welkom bij recruitastudent.nl, hierdoor kun je als student precies uitvinden wat je leuk vindt om te doen en wat je ligt. Breidt je CV uit met de mooiste en beste baantjes die je later van pas kunnen komen in je verdere loopbaan.

studentenwerk

Bouw je eigen netwerk op

Je kunt er zelf voor kiezen hoelang je studentenwerk voor een werkgever doet, kies je ervoor langere tijd bij een baan te werken of wil je echt ontdekken wat de mogelijkheden zijn tijdens je studietijd. Je hebt de mogelijkheid om per week op te geven wanneer je beschikbaar bent, hierdoor kun je lekker flexibel te werk gaan. Zelf heb je alles in de hand, niet alleen hoeveel je werkt maar ook waar. Door een mooi netwerk op te bouwen, kan dit van pas komen wanneer je klaar bent met je studie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *