Rijscholen Tilburg

Diverse rijscholen Tilburg

Op een verjaardag hadden mijn ouders het over welke rijschool goed is en vervolgens kwamen diverse familieleden met professionele bedrijven. Vooral Rijschool Tilburg 013 kwam vaak naar voren. Ik heb daarom samen met mijn ouders een proefles ingepland bij Sabrina. Van alle rijscholen Tilburg is zij misschien wel de beste!

Mijn ervaring

Mijn proefles ging erg goed. De handelingen werden allemaal behandeld. Zo krijg je een goede indruk van het bedrijf en hoe je zelf overweg kunt met een auto. De eerste keer dat ik ging lessen vond ik het erg spannend, maar je voelt je al gauw op je gemak bij Sabrina!

Een aanrader

rijscholen Tilburg

In totaal heb ik in 4 maanden 25 lessen nodig gehad om mijn examen te halen. Persoonlijk ben ik hier enorm trots op, want je hoort steeds vaker dat mensen ruim 40 lessen nodig hebben. Dit kost veel geld en daarom kan je beter een goede instructeur hebben dan voor de laagste prijs gaan lessen. 

Als je moet kiezen tussen alle rijscholen in Tilburg, zou ik iedereen willen adviseren om bij Sabrina te gaan lessen. Een topvrouw waar je comfortabel bij in de auto zit. Alle handelingen worden duidelijk uitgelegd, zodat je goed voorbereid het examen in gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *