Beroepen voor de echte natuurliefhebber

Ben je woonachtig in de regio van Ede en ben je op zoek naar een baan die bij jou als natuurliefhebber past? Dat kan ook bijna niet anders. In Ede vind je namelijk het nationale park de Hoge Veluwe, waardoor je veel te maken krijgt met de schoonheid van de natuur. Speciaal voor de natuurliefhebber lichten we in deze blog een aantal beroepen uit die mogelijk bij jou kunnen passen. 

Hovenier

Met een liefde voor de natuur is het beroep hovenier iets wat perfect bij jou kan passen. Als hovenier in Ede kun je voor jouw klanten een stukje eigen natuur creëren te midden tussen alle bestaande natuurgebieden. Daarnaast kun je met dit beroep de wensen van de klant en je eigen creativiteit op een mooie manier met elkaar combineren. Ben je op zoek naar een geschikt bedrijf in de regio waar je als hovenier aan de slag kunt gaan? Dan kun je wellicht even kijken bij Kous Hoveniers

Dierenarts

Is werken met dieren misschien iets voor jou? Als dierenarts of als assistent voor de dierenarts kun je een mooie bijdrage leveren op het gebied van natuur. Ede is namelijk een plek die rijk is aan dieren. Er zullen daarom ook veel dieren zijn die hulp nodig hebben. 

Bos- en natuurbeheerder

Het nationale park De Hoge Veluwe vraagt veel aandacht op het gebied van onderhoud. Als bos- en natuurbeheerder kun je hier een bijdrage aan leveren. Hou je van de bosrijke omgeving en ben je hier ook vaak te vinden? Dan is dit misschien wel een baan voor jou. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *