Opleiding

Award

Een award wordt uitgereikt aan iemand die dit verdient. Niet alleen vanwege een prachtig product, maar ook omdat het bijdraagt aan de toekomst. Een product of dienst waarbij is nagedacht over toekomst en milieu. Er zijn een boel aspecten om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld maatschappelijk, milieu en toekomstvisie. Innovatie staat voorop en is belangrijk voor iedereen. Hieronder een voorproefje van wat er belangrijk is bij award-winning producten. 

Social innovation

Als we aan innovatie denken, denken we meestal aan nieuwe technologieën die door bedrijven zijn ontwikkeld voor hun eigen groei. Innovatie is echter meer dan dat. Het helpt niet alleen bedrijven groeien, het helpt ook de samenleving bloeien. Social innovation verwijst naar het proces van het ontwikkelen en implementeren van nieuwe, effectieve oplossingen om sociale of milieuproblemen op te lossen. Het is bedoeld om op lange termijn impact te maken op grote schaal. Sociale innovatie wordt traditioneel bevorderd door non-profit activiteiten, maar bedrijven staan ook open om de uitdagingen van de samenleving aan te gaan. Tachtig procent van de economische groei komt voort uit innovatie en toepassing van nieuwe kennis. Dit is niet alleen goed voor de economie, maar ook voor ons milieu.

Milieu en toekomst gaan samen

Zowel milieu als toekomst kunnen we tegenwoordig niet meer afzonderlijk van elkaar beschouwen. Onze toekomst heeft namelijk te maken hoe we de komende jaren omgaan met ons milieu. Gelukkig kan iedereen hier ook aan bijdragen en kunnen we samen producten en diensten promoten die hier een rol in spelen. Iedereen kan namelijk zijn gloeilampen vervangen voor slimme verlichting die energiezuinig is. Door te kijken naar producten en diensten die iedereen zou kunnen toepassen en waarmee we het milieu verbeteren is het voor ons allemaal een win-win situatie. De innovatie kent de afgelopen jaren een sterke groei en helpt ieder huishouden op een simpele manier te kunnen bijdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *