diplomamappen

3 redenen om fraai bedrukte diplomamappen te hebben als onderwijsinstelling

Als medewerker of verantwoordelijke zijnde van een gerespecteerde onderwijsinstelling kun je het ongetwijfeld beamen dat de uitreiking van diploma’s of certificaten aan studenten, leerlingen of kandidaten altijd weer een mooi moment is. In de eerste plaats zijn dit uiteraard fraaie mijlpalen voor de ontvangers zijn, maar ook voor jouw onderwijsinstelling zijn dit relevante gebeurtenissen waardoor je organisatie in een goed daglicht komen te staan. Er zijn dan ook genoeg redenen om je diploma’s standaard in fraaie, bedrukte diplomamappen uit te reiken. Lees hieronder welke redenen dat zijn.

diploma

Passend gebaar aan kandidaat

Bij een diploma-uitreiking is het diploma zelf uiteraard het belangrijkste stuk papier. Echter kun je met goed fatsoen een dergelijk document niet zonder enige vorm van verpakking of presentatie overhandigen. Diplomamappen vormen hiervoor het ideale alternatief, zeker als het gaat om in jouw huisstijl bedrukte mappen. Dit komt ook wel tegemoet aan de moeite die de kandidaat heeft gedaan om het diploma te behalen.

Professionele uitstraling

Tijdens een uitreiking zoals hierboven beschreven komt het bijzonder professioneel en betrokken over als je met diplomamappen op de proppen komt die op een mooie en herkenbare wijze zijn bedrukt. Dit komt de uitstraling van je organisatie zeker ten goede.

Vergroting positieve naamsbekendheid

Je mag ervan uitgaan dat kandidaten die hun diploma bij jouw organisatie hebben behaald hun diploma gaan tonen aan familie en vrienden en bij sollicitatiegesprekken. Door de diplomamap die je erbij hebt verstrekt komen het logo en de naam van je organisatie telkens prominent in beeld. Dit versterkt de naamsbekendheid van je onderwijsinstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *