Stay tuned!
 

Blog

Reis naar de toekomst

Reis naar de toekomst
Fasten your seatbelts en reis in een oude DAF naar de toekomst van mobiliteit! Hoe ziet vervoer eruit in 2050? Rijden we allemaal in zelfrijdende auto’s? Zitten we massaal op e-bikes? En is er dan nog openbaar vervoer nodig? Ervaar het in de Reis naar de toekomst: een korte, maar waanzinnige virtual reality-rit door Brabant. Geloof jij wat je allemaal te zien krijgt? Terwijl je even bijkomt van de ervaring, kijk je in twee vliegtuigstoelen terug op de rit. Wat vind je eigenlijk van de innovaties die eraan zitten te komen? Kijk je ernaar uit, of heb je ook zorgen? De provincie verzamelt alle reacties en gebruikt deze om zich voor te bereiden op de toekomst.

Mirror Room: We Are Data
Wanneer je de Mirror Room binnenkomt, betreed je een magisch gebied. Je ervaart leuke en spannende dingen, maar ongemerkt word je ook in de gaten gehouden. De Mirror Room onderzoekt hoe ver technologie in jouw privé domein kan komen. In hoeverre kan technologie in je privéleven een rol spelen, zonder dat je je er ongemakkelijk bij voelt? In de Mirror Room ervaar je hoe het is om één te worden met data, en ben je vrij om te kiezen welke persoonlijke gegevens je wel en niet wil delen.

Dear Future, vindt van 23 tot en met 29 september 2017 plaats in de Spoorzone en in het centrum van Tilburg. Op enkele uitzonderingen na is het festival is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de verschillende programmaonderdelen kan via de website. Meer informatie en het blokkenschema vind je ook op www.dear-future.nl.