Stay tuned!
 

Blog

Loop binnen bij de expo’s van Dear Future,

Ruilbeurs Pakje Kunst
Geïnspireerd door de Duitse Kunstautomat introduceerde kunstenaar Ro-Nalt Schrauwen vorig jaar bij Gianotten Mutsaers in Tilburg de eerste Pakje Kunst-automaat in Nederland. Het idee is eenvoudig: regionale kunst toegankelijk maken voor een kleine prijs. In steeds meer steden is er inmiddels een Pakje Kunst-automaat neergezet. Op zondag 24 september organiseert Pakje Kunst in samenwerking met boekhandel Gianotten Mutsaers de eerste Pakje Kunst ruilbeurs in de winkel van Gianotten Mutsaers in de Emmapassage in Tilburg. Kopers van een Pakje Kunst krijgen dan de gelegenheid om onderling doosjes te ruilen. Maak een goede deal met een andere Pak Je Kunst-eigenaar! Er zijn deze middag ook een aantal beeldend kunstenaars aanwezig om over hun werk te vertellen dus ook als je niet wil ruilen ben je van harte welkom.

Eye tracking: waar walg jij van?
De sociaal-psychologen Fieke Wagemans en Willem Sleegers zullen met zogenaamde eye tracking software demonstreren of jouw mening of moreel oordeel verband houdt met de emotie walging. Bezoekers kunnen dit experiment zelf ondergaan. Bij eye tracking worden je oogbewegingen gevolgd en geanalyseerd tijdens het kijken naar bijvoorbeeld beelden op een computerscherm. Benieuwd hoe jij reageert? Kom langs in de Hall of Fame.

Workshop #1minutelamp
Maak zelf een functionele en duurzame lamp die je aan het einde van de workshop mee naar huis neemt. Info en inschrijven kan via dear-future.nl. Tip: Loop ook even binnen bij de bijbehorende #1minuteLamp expo in de Hall of Fame.

Dear Future, vindt van 23 tot en met 29 september 2017 plaats in de Spoorzone en in het centrum van Tilburg. Op enkele uitzonderingen na is het festival is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de verschillende programmaonderdelen kan via de website. Meer informatie en het blokkenschema vind je ook op www.dear-future.nl.