Stay tuned!
 

Blog

Kunst en innovatie zijn eigenlijk één

Social start-ups: the do’s and don’ts
Het is een gegeven dat 9 op de 10 start-ups of innovaties falen. Hoe kun je een gezonde start-up mentaliteit creëren in de publieke sector? Wout Withagen en Gijs van Zon van Freshheads (o.a. van de Quiet Community, winnaar van de Social Innovation Award) gaan in op de belangrijkste redenen waarom innovaties binnen het publieke domein nu falen en wat je eraan kunt doen.

De rol van kunst bij Social Innovation
Met de voorstelling “Conversations at the end of the world” als aanleiding, praten theatermakers, acteurs, musici en het publiek over de rol van kunstenaars bij Social Innovation. Kunst en innovatie zijn eigenlijk één, maar klopt dat nog steeds? En wordt die rol door anderen ook zo gezien? De talkshow wordt geleid door Paul Cornelissen, Manager Programmering & Events bij Theaters Tilburg.

Een social lab voor jongeren die zich niet gehoord voelen
Jongeren die te maken krijgen met jeugdhulp voelen zich vaak slecht begrepen. Dit leidt tot frustraties en irritaties. Bij de jongeren zelf, natuurlijk. Maar net zo goed bij hun ouders en hulpverleners. Hoe kan het anders? Wat werkt er wél? Helpt het als jongeren zelf hun ‘persoonlijke gebruiksaanwijzing’ maken? In deze creatieve workshop gaan je samen aan de slag.

Grijp je toekomst
Ben jij student of young professionals en tussen de 18 en 30 jaar? Maak dan kans op een (afstudeer)stage of traineeship! Ga jij deze challenge aan!?

Dear Future, vindt van 23 tot en met 29 september 2017 plaats in de Spoorzone en in het centrum van Tilburg. Op enkele uitzonderingen na is het festival is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de verschillende programmaonderdelen kan via de website. Meer informatie en het blokkenschema vind je ook op www.dear-future.nl.