Stay tuned!
 

Info

Info bezoekers

Wat is Dear Future,?

Van zaterdag 23 tot en met vrijdag 29 september 2017 is het tijd voor de vijfde editie van de European Social Innovation Week, dit jaar onder de naam Dear Future,. Tijdens dit festival kom je samen om de toekomst te verkennen, om op onderzoek uit te gaan en je te laten verrassen door nieuwe inzichten. Met ruim 100 deelnemers en partners, meer dan 50 programmaonderdelen en duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland laat Dear Future, zien wat we kunnen bereiken met Social Innovation. Verwacht innovatieve exposities, lezingen, meet-ups en natuurlijk de uitreiking van de Social Innovation Award. Het festival vindt plaats op verschillende locaties in het centrum van Tilburg. Laat je inspireren en kijk samen met ons naar de toekomst!

Waar vind ik het programma?

Het programma vind je gewoon op onze website. Hier dus. Het blokkenschema vind je hier.

Heb ik een festivalticket nodig?

Dear Future, is deels gratis toegankelijk. Door een gratis polsbandje op te halen, kun je alle gratis programmaonderdelen bezoeken. Dat kan op bijna alle locaties. Als je een programma wil bezoeken, is het slim om je vooraf aan te melden. Dan heb je zeker plek. Aanmelden is mogelijk op de programmapagina van het event dat je graag wil bezoeken. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol. Ook zijn er betaalde programma onderdelen. Informatie over de tickets daarvoor volgt later op deze website.

Waar vind ik de plattegrond?

Download hier de plattegrond.

Programma afgelast of verplaatst?

Als je je vooraf hebt aangemeld voor een programma, dan houden we je per mail op de hoogte van mogelijke wijzigingen. Ook communiceren we eventuele wijzigingen via onze digitale kanalen. Slim om onze website, Facebook, Twitter en Instagram tijdens de week zelf goed in de gaten te houden!

Overnachten

Camping

Kamperen nabij Tilburg voor het echte festivalgevoel? Dan ben je bij de Beekse Bergen aan het goede adres.

Mercure Hotel

Luxe(r) overnachten doe je bij het 4-sterren Mercure Hotel in het centrum van Tilburg.

Het Wapen van Tilburg

Tegenover het centraal station ligt Het Wapen van Tilburg. Je kunt hier terecht voor een hapje en een drankje maar ook voor een overnachting ben je aan het juiste adres.

De Burgerij

De Burgerij, een Franse brasserie en delicatessenwinkel met een B&B. Op een rustige plek middenin het centrum van Tilburg geniet je van een goede nachtrust en natuurlijk ’s ochtends een heerlijk ontbijtje.

Booking.com & AirBnb

Zijn bovenstaande adressen al vol? Kijk dan eens op Booking.com of airbnb.nl.

Info deelnemers

Ik wil een evenement aanmelden

Meld je evenement aan via het formulier op de website. Vragen over de invulling van je evenement? Dan kan je altijd even contact opnemen met Mirjam Smulders: 0630038837 of mirjam@dear-future.nl.

Wat zijn de kosten?

Voor het organiseren van evenementen hanteren we verschillende pakketten met bijbehorende tarieven. Bekijk de pakketten op de deelnemerspagina.

Wat zijn de basis faciliteiten?

Wanneer je een programma wil organiseren tijdens Dear Future, zit daar in ieder geval de locatie, techniek, communicatie/marketing en de begeleiding van het programmateam bij inbegrepen. Aanvullende ondersteuning is afhankelijk van het pakket dat je afneemt.

Waar vind ik de huisstijl van Dear Future,?

De huisstijl van Dear Future, is te downloaden via de perspagina.

Hoe kan ik een wijziging doorgeven?

Laat het ons even weten via info@esiw.nl, dan voeren wij de wijziging voor je door!

Eten & Drinken

Smeer 'm

Voor ambachtelijke boterhammen, unieke broodjes en overheerlijke tosti’s moet je bij Smeer ‘m zijn! Smeer  m is gevestigd in hal 84 in de Spoorzone.

Stoom013

Voor de beste koffie & koek ga je naar Stoom013, midden in het festival-hart van Dear Future,!

De Houtloods

Restaurant De Houtloods is een onmisbare plek in de Spoorzone. Hier geniet je van bijzondere gerechten op misschien wel het mooiste terras van de stad.

Broodje Aap & Linke Soep

Het aanbod van Broodje Aap & Linke Soep bestaat o.a. uit interculturele lunchpakketten, lunchtafels, zoete of hartige hapjes en aanschuiflunches. Ook is het Proeflokaal van Broodje Aap & Linke Soep beschikbaar als conferentie- en lunchruimte op woensdag, donderdag en vrijdag. Dit sfeervolle Oosterse lokaal biedt ruimte aan groepen tot 50 personen.

Bank15

Bank15 is een plek waar iedereen binnen kan lopen voor een goed gesprek met een kop koffie, voor een biertje van hun eigen brouwer, voor een heerlijk gerecht uit één van de aanwezige keukens (Italiaans of Afghaans).

Bereikbaarheid

Wat is het navigatie adres?

Met Burgemeester Brokxlaan 8, Tilburg als navigatie adres kom je uit in de Spoorzone, het hart van Dear Future,!

Ik kom met de auto

En dan wil je graag parkeren. Dat kan in de Spoorzone, maar het aantal parkeerplaatsen is bepekt. Er is echter voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid. Parkeer bijvoorbeeld in Tivoli of de Knegtel, beide slechts op vijf minuten lopen van de Spoorzone.

Ik kom met de fiets of lopend

Op de fiets door Tilburg? Een goed idee! Op het centraal station huur je bij Fietspoint Derks een (OV)-fiets. De Spoorzone vind je op loofafstand van het centraal station. Vanaf Tilburg CS loop je via de tunnel direct het terrein van de Spoorzone op.

Ik kom met het openbaar vervoer

De hoofdlocatie van Dear Future, is de Spoorzone in Tilburg en perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Tilburg CS loop je via de tunnel direct het terrein van de Spoorzone tegemoet.

Ik kom met de fietstaxi

Alle ins en outs over de Tilburgse fietstaxi vind je op de website van de fietstaxi.

Meer info?

Wie is de organisatie?

Dear Future, wordt georganiseerd door een klein team. Vanuit Midpoint Brabant, het PON, De Kennismakerij, Gemeente Tilburg, Tilburg University en Citymarketing Tilburg is het kernteam samengesteld. Toffey verzorgt de marketing en communicatie. Door samen te werken met een hele hoop partners en partijen wordt de week tot stand gebracht.

Vrijwilligen tijdens Dear Future,?

We kunnen jouw hulp goed gebruiken tijdens het festival. Voor meer informatie en vragen over het werken als vrijwilliger kun je mailen naar info@dear-future.nl.

Persaanvraag indienen?

Persaanvragen kun je mailen naar info@dear-future.nl. Meer informatie voor de pers is te vinden op de perspagina op de website.

Informatie over vorige edities?

Alles over de voorgaande edities van de European Social Innovation Week kun je online vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.esiw2016.nl of www.esiw2015.nl.

Andere vraag? Contact!

Vragen mag je altijd mailen naar info@dear-future.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.