Stay tuned!
 

Blog

Hoe zorgen we voor duurzame voedselconsumptie in 2030?

Food 2030
Samen met de Kennismakerij duiken internationale studenten van de minor Global Development Issues (Fontys Hogeschool) tijdens Dear Future, in het onderwerp Food 2030. Ze zoomen in op voedselproductie en voedselconsumptie en geven in kleine groepjes antwoord op de vragen: ‘hoe zorgen we ervoor dat de voedselproductie in 2030 op een duurzame manier verloopt?’ en ‘hoe zorgen we voor duurzame voedselconsumptie in 2030?’. Bezoekers zijn welkom om de pitch van de opdracht bij te wonen en om zelf mee te denken.

Eet je pensioenpot leeg!
Tijdens dit bijzondere diner eten we volgens de Pensioenschijf-van-vijf. Bij ieder vak van de schijf-van-vijf hoort een gerecht op je bord en een sappig verhaal. Zo gaan we tot op de bodem van de pensioenpot. Je ervaart de smaak van de toekomst en je bedenkt hoe je het meeste kunt halen uit deze fase van je leven. De cateraars van Smeer ’m koken exclusief tijdens dit diner. Ada van Dijk van Studio Van Dijk vertelt je alle memorabele feiten waarmee je het pensioenlabyrint gaat snappen. Op sommige avonden schuift Michael Visser aan. Hij is de bedenker van de Pensioenschijf-van-vijf en medewerker van Tilburg University. Zin om ook aan te schuiven? Prijs is 17,50 euro per couvert. Reserveren en info via dear-future.nl.

We are food
Ben jij ondernemer in de foodsector en wil je leren over hoe je het verhaal bij je product of onderneming vertelt? Kom dan naar de workshop We are food.

Dear Future, vindt van 23 tot en met 29 september 2017 plaats in de Spoorzone en in het centrum van Tilburg. Op enkele uitzonderingen na is het festival is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de verschillende programmaonderdelen kan via de website. Meer informatie en het blokkenschema vind je ook op www.dear-future.nl.