Stay tuned!
 

Welkom in de wereld van BANK15

Welkom in de wereld van BANK15

BANK15 is er voor de nieuwe generatie makers. Samen bedenken en vormen we nieuwe verdienmodellen om maatschappelijke waarde op een nieuwe manier te organiseren. Een toekomst waar wij als consumenten gebruikmaken van de wisdom of the crowds, een tijdperk waar onze deeleconomie wordt gestabiliseerd. Gedrag van mensen zal positief beïnvloed worden met het doel de leefomgeving te ontzien, te verbeteren en successen in duurzaamheidsbeleid zichtbaar te maken. Een tijdperk waar we gedwongen worden om anders te kijken. De creatieve sector zal een grote rol spelen in de wereld van morgen.

BANK15 is in september 2017 onderdeel van Dear Future,. Kom donderdag 28 september luisteren naar het verhaal van BANK15 door founder Jerry Opier. Hoe draagt zijn visie bij aan het ontwikkelen van nieuwe manieren om economische en maatschappelijke waarde te creëren waarbij de toekomst centraal staat.

BANK15 | A business to make a difference

Deelnemers:

BANK15

Datum, tijd en locatie

donderdag 28 september
17.00 – 18.30
BANK15, Spoorlaan 350

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Welkom in de wereld van BANK15