Stay tuned!
 

We Present The Future

We Present The Future

Laat je zintuigen prikkelen door vernieuwende concepten van jonge toekomstdenkers tijdens We Present The Future. Tijdens een storytelling performance nemen alumni van Fontys International Lifestyle Studies je mee in hun visie op de toekomst en de uitdagingen die hierbij komen kijken. Het werk van deze professionals draagt bij aan een duurzame en positieve toekomst waarin kwaliteit van leven centraal staat en de behoeften van de mens het uitgangspunt zijn. Deze jonge talenten zijn open minded, creatief en innovatief en gebruiken hun skills om de wereld mooier te maken.

De volgende talenten komen aan het woord:
– Marcella Vonk
– Robin Peeters
– Femke Pluijm
– Zoë Tuithof
– Marica Balk
– Lieke Dols
– Eefke van de Wouw
– Maud Brock

Tip voor bedrijven die toekomstgericht talent zoeken: tijdens We Present The Future kom je trend researchers en concept developers van de Future Union tegen die een aanwinst kunnen zijn voor jouw bedrijf!

Deelnemers:

Future Union
Fontys International Lifestyle Studies

Datum, tijd en locatie

donderdag 28 september
19.30 – 22.00
Club Smederij

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: We Present The Future