Stay tuned!
 

Urban community – Urban business

Urban community – Urban business

De Urban Community draagt op allerlei manieren bij aan de ontwikkeling van onze samenleving. Ze verenigt creativiteit, participatie en samenwerking, ondernemerschap en internationalisering. Voorbeelden daarvan zijn te vinden in de wereld van cultuur, entertainment en sport. Steeds meer studies wijzen uit dat Urban door zijn sociale kracht maatschappelijk en economisch rendement kan opleveren.

Voorafgaand aan Dear Future, gaan studenten van Fontys ACI IEMES aan de slag met de volgende vragen:
– Hoe kun je de Urban Community beschrijven?
– Welke business realiseert de Urban Community?
– Welke (nieuwe) businessmodellen gebruikt de Urban Community?
– Welke communicatie- en marketingstrategieën ondersteunen de business?

Op basis van deze vragen komen de studenten met adviezen aan organisaties en ondernemers die actief zijn in de Urban Community: Hoe kunnen zij een succesvolle businesscase ontwikkelen? Daarnaast doen ze aanbevelingen aan de gemeente: Hoe kan de overheid de Urban Community faciliteren of ondersteunen?

Het programma van de bijeenkomst Urban Community – Urban Business bestaat uit een Dragons’ Den en een Urban Dialogue. Tijdens de Dragons’ Den presenteren studenten van Fontys ACI IEMES hun aanbevelingen aan een jury bestaande uit vertegenwoordigers van Fontys ACI, Hall of Fame en de gemeente. De student(en) met het beste idee winnen concerttickets. De Urban Dialogue biedt het publiek gelegenheid om informeel in gesprek te gaan met de student.

Deelnemers:

Gemeente Tilburg
Fontys Academy for Creative Industries – International Event, Music and Entertainment Studies
Hall of Fame

Datum, tijd en locatie

vrijdag 29 september
09.30 – 12.30
Hall of Fame, Foyer

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Urban community - Urban business