Stay tuned!
 

Uitreiking Social Innovation Award

Uitreiking Social Innovation Award

Vrijdag 29 september wordt de Social Innovation Award voor de zevende keer uitgereikt. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan organisatie en initiatief dat een voorbeeld is van succesvolle Social Innovation.

De aanmelding voor de Social Innovation Award is inmiddels gesloten en de genomineerden zijn bekend! E-waste race, TilburgsAns, Bossche Bond, Springplank 040 en Bella Mosa zijn de vijf initiatieven die genomineerd zijn voor de Social Innovation Award 2017. De genomineerde initiatieven krijgen de gelegenheid om op vrijdag 29 september, tijdens Dear Future, hun initiatief voor het publiek te pitchen. Op deze dag worden ook de juryprijs en de publieksprijs uitgereikt. Bovendien zal Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely spreken tijdens de uitreiking van de Social Innovation Award 2017. Meer informatie over de genomineerde initiatieven en het uitbrengen van jouw stem kan op http://www.dear-future.nl/award/.

Deelnemers:

Dear Future

Datum, tijd en locatie

vrijdag 29 september
12.45 – 15.00
Hall of Fame, Junior Skatepark

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Uitreiking Social Innovation Award