Stay tuned!
 

Studenten IEMES geven advies aan Dear Future,!

Studenten IEMES geven advies aan Dear Future,!

Honderd studenten in de afstudeerfase van de opleiding International Event, Music, Entertainment Studies (IEMES) van Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg worden uitgedaagd om in een tijdsbestek van slechts drie weken aan de slag te gaan met vraagstukken op het gebied van trends en ontwikkelingen in de creatieve Industrie. Uitdagingen op het gebied van de toekomst in Tilburg worden onderzocht in een persoonlijke context, waaruit concepten en adviezen worden gegenereerd voor de stichting ESIW. Het bestuur van de stichting ESIW neemt de concepten en adviezen mee naar de toekomst van Dear Future. De studenten zullen vraagstukken vanuit de stichting ESIW verbinden aan ‘Dear Future,’ van 23 tot en met 29 september in Tilburg.

Multidisciplinaire samenwerking, een ontwerpmethode waarbij je vanuit de gebruiker denkt en het werken onder tijdsdruk dragen bij aan de creativiteit en flexibiliteit van studenten. Tijdens het ontwerpproces is er ruimte en tijd voor ieders persoonlijke talent, inbreng en ontwikkeling. De leeromgeving waarin studenten zich drie weken bevinden is optimaal voor het herkennen, erkennen en ontwikkelen van vaardigheden, houding en kennis.

De leeruitkomsten en activiteiten worden tijdens deze drie weken gedeeld met elkaar en de buitenwereld. Bij afronding van de week zullen de producten en uitkomsten worden gebundeld en gedeeld tijdens ‘Dear Future,’.

Deelnemers:

Fontys Academy for Creative Industries
International Event, Music and Entertainment Studies

Datum, tijd en locatie

vrijdag 29 september
09.30 – 11.30
MSCI

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Studenten IEMES geven advies aan Dear Future,!