Stay tuned!
 

Ruilbeurs Pakje Kunst

Ruilbeurs Pakje Kunst

Geïnspireerd door de Duitse Kunstautomat introduceerde kunstenaar Ro-Nalt Schrauwen vorig jaar bij Gianotten Mutsaers in Tilburg de eerste Pakje Kunst-automaat in Nederland. Het idee is eenvoudig: regionale kunst toegankelijk maken voor een kleine prijs. In steeds meer steden is er inmiddels een Pakje Kunst-automaat neergezet.

Op zondag 24 september organiseert Pakje Kunst in samenwerking met boekhandel Gianotten Mutsaers de eerste Pakje Kunst ruilbeurs in de winkel van Gianotten Mutsaers in de Emmapassage in Tilburg. Kopers van een Pakje Kunst krijgen dan de gelegenheid om onderling doosjes te ruilen. Maak een goede deal met een andere Pak Je Kunst-eigenaar! Er zijn deze middag ook een aantal beeldend kunstenaars aanwezig om over hun werk te vertellen dus ook als je niet wil ruilen ben je van harte welkom.

Programma:
– 13.00 uur Opening door één van de Stadsdichters
– 13.30 uur Start ruilbeurs
– 14.30 uur Einde ruilbeurs
– 14.30 uur De beurs wordt ook afgesloten door één van de Stadsdichters

Deelnemers:

Boekhandel Gianotten Mutsaers
Ro-Nalt Schrauwen
Pakje Kunst

Datum, tijd en locatie

zondag 24 september
13.30 – 15.30
Gianotten, Emmapassage

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Ruilbeurs Pakje Kunst