Stay tuned!
 

Reis naar de toekomst

Reis naar de toekomst

Fasten your seatbelts en reis in een oude DAF naar de toekomst van mobiliteit! 

Hoe ziet vervoer er uit in 2050? Rijden we allemaal in zelfrijdende auto’s? Zitten we massaal op e-bikes? En is er dan nog openbaar vervoer nodig? Ervaar het in de Reis naar de toekomst: een korte, maar waanzinnige virtual reality-rit door Brabant.

Geloof jij wat je allemaal te zien krijgt? Terwijl je even bijkomt van de ervaring, kijk je in twee vliegtuigstoelen terug op de rit. Wat vind je eigenlijk van de innovaties die eraan zitten te komen? Fictie of werkelijkheid? Kijk je ernaar uit, of heb je ook zorgen? De provincie verzamelt alle reacties en gebruikt deze om zich voor te bereiden op de toekomst.

De DAF zal op zondag, maandag en dinsdag op het festivaltterrein staan. Meer informatie: http://www.brabant.nl/subsites/toekomstmobiliteit/reis-naar-de-toekomst.aspx

Een jaar lang touren we door Brabant, met een virtual reality-film in een knalrode DAF. We zijn met iedereen in gesprek over de toekomst van mobiliteit. Meer dan 2000 Brabanders vulden na de ‘Reis naar de toekomst’ een korte enquête in. Wat vinden ze van thema’s als elektrisch rijden en autodelen? En waarin zitten de verschillen?

Deelnemers:

Provincie Noord-Brabant

Datum, tijd en locatie

zondag 24 september
12.00 – 18.00
Festivalterrein

maandag 25 september
15.00 – 19.15
Plein Kennismakerij/Ontdekstation

dinsdag 26 september
15.00 – 19.00
Plein Kennismakerij/Ontdekstation

Aanmelden: Reis naar de toekomst