Stay tuned!
 

Pop-up Atelier

Pop-up Atelier

Hoe zie jij de toekomst van Brabant?

In het Pop-Up Atelier werken creatieve studenten en jonge kunstenaars van zondag tot donderdag gedurende een aantal dagdelen aan hun beeld over de toekomst. Dit beeld kan van alles zijn: een film, animatie, muziek, dans, schilderwerk of een andere kunstvorm.

De wereld is in beweging en de samenleving kenmerkt zich door technologie, een groeiende vraag naar duurzaamheid en crossovers tussen kunst, design, economie, wetenschap en de sociale ruimte. Dear Future, draait om meer dan het voorspellen van de toekomst en stelt gedurfde vragen die leiden tot vernieuwende oplossingen. Misschien heb jij ook wel een innovatief idee om vorm te geven? Hoe jij de toekomst ziet of zou willen zien mag natuurlijk ook worden geput uit je eigen fantasie, ideaalbeelden of angsten.

Tijdens de introductiedag bezoek je ter inspiratie een aantal evenementen op Dear Future, een workshop ‘Wonen in een Tiny House’, ‘De rol van Kunst(enaars) bij Social Innovation’ en krijg je handvaten aangereikt voor het vormen van jouw concept.

De werken worden gebruikt ter illustratie van het essay en online magazine dat kennisinstituut het PON maakt naar aanleiding van een breder onderzoek naar de toekomst van Brabant. De kunstenaars mogen hun resultaat exposeren bij de eindpresentatie van het essay en online magazine van het PON op vrijdagochtend 29 september 2017.
Ook wordt het Pop-Up Atelier gefilmd door Omroep Brabant. Zij verwerken de beelden in een TV-serie over de toekomst van Brabant, die aan het einde van dit jaar wordt uitgezonden. Daarnaast is er een leuke vergoeding verbonden aan deelname, die aan het eind van het project aan je wordt uitgekeerd en krijg je een materiaalbudget tot je beschikking.

Meer weten of vragen? Neem gerust contact op met Eleonora: info@eleonoralouise.com.

Deelnemers:

Het PON

Datum, tijd en locatie

Introductiebijeenkomst
zondag 24 september
10.00 – 17.00
Café Smederij

Werkdagen
dinsdag 26 september en woensdag 27 september
09.30 – 12.30 en 13.00 – 16.30
Café Smederij

Reflectiebijeenkomst
donderdag 28 september
09.30 – 14.30
Café Smederij

Eindpresentatie
vrijdag 29 september
10.00 – 12.00
Hall of Fame

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Vol is vol.

Aanmelden: Pop-up Atelier Meet The Future
Kruis alle mogelijke data aan.