Stay tuned!
 

Pop Up Cinema: The Visit

Pop Up Cinema: The Visit

Komt dat zien! Dear Future, organiseert in samenwerking met Pop Up Cinema twee filmavonden tijdens de Dear Future, week. Op zondag 24 september en op woensdag 27 september vertonen we twee films, passend bij de thema’s van Dear Future,. Na afloop is er alle ruimte om samen met andere aanwezigen over het filmthema na te praten onder leiding van Tim van der Avoird, filmkenner en gespreksleider (zondag) en Meike van Zandvoort, programmamaker van Pop Up Cinema (woensdag). Hoe denk jij over het thema van de film? Wat betekent dit voor onze toekomst? Laat je inspireren! Schrijf je in via het formulier op deze pagina! Voor €5,- krijg je toegang tot de film plus een consumptie. Betalen kan voorafgaand aan de film, vanaf 20:00 uur is de kassa bij Club Smederij open.

What if…..we bezoek krijgen van buitenaards leven?
The Visit: An Alien Encounter is een documentaire over onze eerste ontmoeting met buitenaards leven. Het lijkt een verzinsel uit een science fiction-film, maar het is realiteit. De VN, NASA en het International Space University (ISU) hebben scenario’s klaarliggen waarin precies beschreven staat hoe te handelen bij ons allereerste contact met buitenaards leven.
De vraag is niet of, maar wanneer het gaat gebeuren. The Visit, an Alien Encounter laat zien wat er komt kijken bij die ontmoeting: wie geven we het woord, hoe wordt het publiek ingelicht, wat vragen we ze en hoe gevaarlijk is het eigenlijk? Herdenk alles.

Met nagesprek onder leiding van Meike van Zandvoort.

Deelnemers:

Pop Up Cinema

Datum, tijd en locatie

woensdag 27 september
20.30 – 23.00
Club Smederij

Meld je nu aan!

Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Je krijgt voor €5 toegang tot de film plus een consumptie. Betalen kan voorafgaand bij de kassa van Club Smederij.

Aanmelden: Pop Up Cinema: The Visit