Stay tuned!
 

Pieter Bon: The Future is Yours

Pieter Bon: The Future is Yours

Ja, ik weet het. Je toekomst lijkt ver weg van je dagelijkse realiteit. Mijn toekomst? Ja, jouw toekomst! Hoe kijk je tegen je toekomst aan? Is er een toekomst voor je? Natuurlijk! Er is een toekomst voor iedereen. Maar hoe werk je daaraan? Hoe ga je met je toekomst om? Welke keuzes zouden er gemaakt moeten worden? Welke persoonlijke doelstellingen zou je willen bereiken? En in welke context moet je die doelstellingen realiseren? Heb je ooit wel eens gehoord van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties? Besef je dat ook jij aan die doelstellingen moet werken? Hoe? Kom naar deze workshop en laten we de ‘hoe’ vraag proberen te beantwoorden. Laten we wat problemen van de toekomst oplossen…en we zullen zingen! Deze workshop rocks!

Pieter Bon is zijn hele carrière al actief in het hoger onderwijs en werkt met jongeren over heel de wereld. Hij bespreekt met ze hun hoop, hun plannen, hun dromen, hun zorgen, hun energie en motivatie.

Deelnemers:

Pieter Bon

Datum, tijd en locatie

dinsdag 26 september
13.30 – 17.00
Hall of Fame, Ladybird Skatepark

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Pieter Bon: The Future is Yours