Stay tuned!
 

Openingsevent

Openingsevent

Graag nodigen we je uit voor de feestelijke opening van Dear Future, 2017 op zaterdag 23 september aanstaande. Samen met jou en alle andere betrokkenen willen we de week feestelijk aftrappen.

Laat je tijdens de opening inspireren door bijdragen van onder andere Cécile Cremer (international trend researcher and innovation concept designer), Ruud Veltenaar (filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder) en de muziek van de toekomst met Moon Trio.

Moon Trio
Tijdens het optreden van Moon Trio loop je om de muzikanten heen, sluit je je koptelefoon aan op een van de aansluitpunten bij het podium of luister je op je eigen smartphone mee via deze link: http://bit.ly/moontrio

Future 2030 
In “Future 2030” geeft Internationale Trend Expert, Keynote speaker and Creative Concept Designer, Cécile Cremer haar visie op de nabije toekomst vanuit een consumenten perspectief. Hoe ziet onze toekomst er uit, en wat kunnen we verwachten in de toekomst? Hoe leven we, wat eten we, hoe zien onze families eruit en wat voor een werk doen én accepteren we deze veranderingen eigenlijk wel?

Ruud Veltenaar
“De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving” Ruud Veltenaar verschaft (filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, hoogleraar en sociaal bewogen investeerder ) duidelijkheid over de toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact op ons leven en werk.

Deelnemers:

Ruud Veltenaar
Cécile Cremer
Moon Trio

Datum, tijd en locatie

zaterdag 23 september
14.30 – 17.00
Hall of Fame, Junior Skatepark

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis te bezoeken maar enkel toegankelijk op inschrijving. Aanmelden kan hieronder.

Aanmelden: Openingsevent