Stay tuned!
 

Online / offline leefwereld jongeren R-newt x Het PON

Online / offline leefwereld jongeren R-newt x Het PON

R-Newt is actief en aanwezig in de wereld van jongeren, helpt talenten om zich te ontwikkelen en helpt jongeren zichzelf te ontdekken. Samen met het PON organiseert R-Newt een actieve middag over de online/offline leefwereld van jongeren. Tijdens deze middag willen jongeren bezoekers laten beleven hoe snel de online wereld zich infiltreert in de domeinen waarin jongeren zich begeven en zich hiervan bewust maken. Denk aan social media, relaties onderhouden, communicatiemiddelen, het gevoel om 24/7 online te moeten zijn en cyberpesten. Door bezoekers een spiegel voor te houden zullen ze ervaren hoe snel jongeren zich ontwikkelen en er steeds minder offline activiteiten plaatsvinden.

Wat doet dit met de jongeren? Wat doet dit met de bezoekers? Hoe zal de online wereld er in de toekomst uit zien? Kortom, een actieve sessie over een interessant onderwerp nu, en in de toekomst, waar je zeker bij wilt zijn!

Deelnemers:

R-Newt
Het PON

Datum, tijd en locatie

zondag 24 september
13.30 – 16.00
Hall of Fame, Foyer

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder.

Aanmelden: Online / offline leefwereld jongeren R-newt x Het PON