Stay tuned!
 

Moon Trio

Moon Trio

Muziek is van alle tijden, maar hoe consumeren we muziek in de toekomst? Past live muziek nog in het toekomstbeeld? Er zijn veel scenario’s denkbaar, en om de fantasie te prikkelen, presenteert het Moon Trio van pianist Jeroen van Vliet een van de opties.

Zowel bij de opening op 23 september als op de tweede festivaldag verzorgt het Moon Trio live muziek waarbij je wordt uitgenodigd om rond de speelplek te lopen, en vooral ook om te kiezen welke versie je wilt horen van de muziek die ter plekke ontstaat.

De keuze voor een bepaalde versie maak je op je eigen smartphone, de muziek hoor je via je eigen koptelefoon. Beelden van het event worden in 360 graden via YouTube en alle VR-brillen gestreamd. Zo bepaal je zelf welke kant je opkijkt. Aanvullend zijn er nog extra streams, waarbij elke stream zijn eigen unieke audio heeft.

Het gehele event wordt gedeeld via YouTube live events en kan ‘embed’ worden op de welbekende social websites.

Oortelefoontjes zijn voor €1,50 bij de ingang verkrijgbaar.

Musici:
Jeroen van Vliet: concept, piano, keyboards, elektronica
Cord heineking: bas, elektronica
Etienne Nillesen: drums, elektronica
Hans Timmermans: sound-design, techniek

Deelnemers:

Provincie Noord-Brabant

Datum, tijd en locatie

zondag 24 september
13.00 – 13.30
14.00 – 14.30
15.00 – 15.30
16.00 – 16.30
Hall of Fame, Concertzaal

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Moon Trio