Stay tuned!
 

Meet Up Data

Meet Up Data

Niemand kan er omheen: data wordt steeds belangrijker. Wat big data voor impact heeft op de toekomst van mobiliteit in Brabant, bespreek je tijdens deze meet-up op Dear Future. Een bijeenkomst voor professionals met een hart voor Brabant.

• Datum: dinsdag 26 september 14.30 – 17.00 uur + borrel
• Locatie: Hall of Fame, Tilburg (routebeschrijving)

Aan de hand van prikkelende stellingen gaan professionals uit de markt, overheid en kennisinstellingen in gesprek over de toekomst van mobiliteit. Wat betekent de groeiende berg aan mobiliteitsdata voor mobiliteit in Brabant? Blijft de provincie straks nog verkeersdata inwinnen of kan ze beter afspraken maken met private partijen? Welke kansen liggen er om samen met het bedrijfsleven nieuwe mobiliteitsdiensten te ontwikkelen? Gaan daarmee ook de verantwoordelijkheden van de provincie schuiven?

Programma
14.30 Inloop met koffie en thee
15.00 Welkom door Heidi Buijtels (dagvoorzitter)
15.10 Key-note door Frans Jorna (Hiemstra en de Vries): Samen sterker: de kracht van verbinden
15.30 Sessies (twee rondes)
Ineke Meijer (AT Osborne): Talking Traffic: Samen kansen verkennen voor verkeersmanagement 2.0
Nick Juffermans (Connekt): MaaS: samen werken aan vraaggestuurde mobiliteit
16:45 Wrap-up
17:00 Netwerkborrel

Aanmelden
Om u aan te melden kunt u gebruik maken van het digitale aanmeldformulier. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Maatschappelijke dialoog
De meet-up maakt deel uit van de maatschappelijke dialoog over ‘de toekomst van mobiliteit in Brabant’. Een jaar lang is de provincie in gesprek met inwoners, marktpartijen, kennisinstellingen en overheden. De provincie gebruikt alle reacties om haar koers en ambitie te bepalen.

Deelnemers:

Provincie Noord-Brabant

Datum, tijd en locatie

dinsdag 26 september
14.30 – 17.00
Hall of Fame, Foyer

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het gaat echter om een besloten bijeenkomst. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden / Submit