Stay tuned!
 

Make (y)our future climateproof again!

Make (y)our future climateproof again!

In de krant, op TV, via social media, het gaat er steeds vaker over het klimaat. Dit onderwerp speelt niet alleen ver weg van Nederland, maar ook steeds vaker in ons eigen koude kikkerlandje. Maar kunnen we deze term nog wel gebruiken? Met meer hete dagen, toenemende droogte, meer bosbranden, hevigere buien, hittestress, meer kelders onder water en meer wateroverlast op straat lijkt een witte kerst of een Elfstedentocht verder weg dan ooit.

Zijn we klaar voor de toekomst? Kunnen we snel genoeg handelen om de klimaatverandering een halt toe te roepen? Wat moeten we in Tilburg doen of juist laten? Of vind je die verhalen over klimaatverandering maar onzin en valt het allemaal wel mee in Tilburg?

Woon je in Tilburg of vind je Tilburg gewoon een leuke stad, studeer je of werk je, ben je politicus of gewoon betrokken bewoner: laat je mening horen. Debatteer mee en laat weten wat jij vindt dat er moet gebeuren. Of juist niet. De uitkomsten van het debat brengen we met een pamflet onder de aandacht van wethouder Mario Jacobs en de Tilburgse gemeenteraad. Met de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 in het vooruitzicht een uitgelezen kans om de politiek te laten weten wat jij vindt dat er moet gebeuren de komende vier jaar.

Deelnemers:

De Kennismakerij
Gemeente Tilburg

Datum, tijd en locatie

dinsdag 26 september
10.30 – 12.00
Kennismakerij,
Burgemeester Brokxlaan 8-18

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden kan door een mail te sturen naar natuur_groen@tilburg.nl. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.