Stay tuned!
 

Leiderschap van de Toekomst

Leiderschap van de Toekomst

De wereld verandert in steeds rapper tempo. Gevestigde bedrijven maken ruim baan voor veelbelovende start-ups, zelfsturende teams maken managementfuncties overbodig en de consument wordt pas klant van je als je hem nú verder helpt.

Wie neemt de leiding? Hoe ziet leiderschap er in deze chaotische toekomst uit? Hebben we nog wel leiding nodig?

In ‘Leiderschap van de Toekomst’ leren we met elkaar een bedrijf opbouwen en besturen, zoals een piloot dat leert in een vliegsimulator. Het enige dat vaststaat is dat we een stukje gaan vliegen. That’s it. Voor de rest zijn we heel benieuwd naar hoe jij reageert als één van de vier straalmotoren uitvalt. In teamverband ontwerp en bouw je aan jullie eigen organisatie. In drie uur tijd testen we de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf door deze te onderwerpen aan de meest lastige kwesties waarmee BV Nederland de komende honderd jaar te maken krijgt. Welke strategische keuzes ga je maken? Welke invloed heeft dat op je bedrijfsprocessen, je medewerkers én de manier waarop je georganiseerd bent?

Dear Future, zijn onze deelnemers klaar voor wat je ons komt brengen?

Deelnemers:

Censor | Voor de verandering

Datum, tijd en locatie

dinsdag 26 september
09.30 – 12.30
Hall of Fame, Foyer

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Leiderschap van de Toekomst