Stay tuned!
 

Thebe toekomstkamer & mantelzorgverwenmoment

Thebe toekomstkamer & mantelzorgverwenmoment

Niemand kan jouw toekomst voorspellen. Hoe jij over 10 jaar in het leven staat, wordt bepaald door de keuzes die jij maakt. Je stippelt een route uit en zo nu en dan moet die worden bijgesteld. Één van je ouders wordt ziek, je broer emigreert naar Amerika of je krijgt je droombaan aangeboden, waardoor je veel van huis bent. Zaken waar je (nauwelijks) controle over hebt, maar die wel gebeuren. Om de toekomst een aantal stappen voor te zijn, organiseert Thebe op 24, 25 en 26 september het evenement waar jouw toekomst vragen aan je stelt. Een unieke kans op een sneak preview over wat mogelijk nog op jouw pad gaat komen.

Want alle keuzes die jij maakt, hebben niet alleen invloed op jou, maar ook op je familie, je partner en je sociale omgeving. En met deze club mensen wordt steeds nauwer samen gewerkt als het aankomt op de zorg die bijvoorbeeld je vader, moeder of tante (later) ontvangt. Waar kun je samen voor zorgen en waar moet er hulp aan professionals en vrijwilligers gevraagd worden? Als mantelzorger heb je een dankbare maar ook zware taak die Thebe niet onderschat. Daarom willen wij samen met Thebe Extra alle mantelzorgers een verwenmomentje aanbieden tijdens de Dear Future week. Laat je even onderdompelen in een momentje van rust en ontspanning.

Benieuwd wat jij kunt doen als vrijwilliger voor onze bewoners en cliënten in jouw buurt? Maak dan eens een praatje met één van onze vrijwilligerscoördinatoren. Zij vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Deelnemers:

Thebe Extra
Tilburg Cowboys
Kringloop Tilburg

Datum, tijd en locatie

zondag 24 september
10.00 – 17.00
maandag 25 september
09.30 – 17.00
dinsdag 26 september
09.30 – 17.00
Hall of Fame, Tussenruimte

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Krijg ik van jou antwoord?