Stay tuned!
 

Koekjes bakken

Koekjes bakken

Smullen van zelfgemaakte koekjes
Thebe organiseert samen met het Ontdekstation op woensdag 27 september een koekjesmiddag. Tussen 13:00 uur en 17.00 uur kan jij samen met opa´s en oma´s uit de buurt koekjesbakken en versieren met lekkernijen. En natuurlijk krijg je een zakje met je zelfgemaakte koekjes mee naar huis! De middag is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar en er kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen. Tijdens de middag kan je ook aan de andere activiteiten van het Ontdekstation deelnemen. Kosten bedragen € 5,- per persoon.

Het Ontdekstation
In de Spoorzone in Tilburg is een oude werkplaats van de Spoorwegen omgebouwd tot Het Ontdekstation: een toffe plek waar kinderen avonturen kunnen beleven en kunnen ontdekken welke talenten ze bezitten. En jij kunt komen ontdekken hoe leuk het daar is!

Deelnemers:

Thebe
Het Ontdekstation

Datum, tijd en locatie

woensdag 27 september
13.00 – 17.00
Ontdekstation

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar en er kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen. Kosten bedragen € 5,- per persoon. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder.

Aanmelden: Koekjes bakken