Stay tuned!
 

Klein wonen: Trend of hype?

Klein wonen: Trend of hype?

In een stadsgesprek bespreken we de trend ‘micro wonen’; klein wonen als stedelijk concept waarbij huishoudens bewust kiezen voor een compacte woning.  De voorkeur voor klein wonen lijkt te groeien, maar is dat ook zo? Als zesde stad van het land heeft Tilburg de komende jaren een grote (sociale) huisvestingsopgave. In hoeverre is klein wonen een oplossing? De drie Tilburgse corporaties willen het gesprek aangaan met bewoners van Tilburg en de gemeente. Daarbij zoeken we naar antwoord op de vraag hoe klein je kunt wonen en hoe klein je wilt wonen. Is in Tilburg een markt voor klein wonen? En zo ja, is er een rol voor de woningcorporaties weggelegd in het faciliteren van klein wonen?
Wij zijn benieuwd naar uw mening, dus praat deze middag mee! Esther Geuting van de Stec Groep deed onderzoek naar klein wonen en verzorgt de inleiding.

Deelnemers:

Tiwos
WonenBreburg
TBV-Wonen
CAST

Datum, tijd en locatie

dinsdag 26 september
16.30 – 19.00
Ontdekstation

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Klein wonen: Trend of hype?