Stay tuned!
 

Kick-off: ‘Van stress naar Sooss’

Kick-off: ‘Van stress naar Sooss’

In deze steeds sneller wordende maatschappij hebben we nooit tijd, wordt er van alles van ons verwacht en worstelen we met onze gezondheid en alledaagse dingen. Er lijkt een norm te zijn over hoe we er uit zouden moeten zien, hoe we ons zouden moeten voelen en wat we dienen te bezitten. We gaan voor die allernieuwste mobiele telefoon, een killerbody en uiteraard heb je een passie. Om maar te zwijgen over wat we moeten presteren voor de baas.

In een wereld vol met mogelijkheden, lijken we dus ironisch genoeg geen keuze meer te hebben. Die beperking in keuze is in strijd met het streven naar fysieke, mentale en emotionele vrijheid, onze definitie van vitaliteit. Dat levert stress op. De beleving de regie te verliezen, of het niet kunnen voldoen aan al die eisen geven dat gevoel van stress. Negatieve stress welteverstaan. Dat is de stress die ons vernauwt en is daarmee in onze ogen de tegenpool van vitaliteit.

Stress is niet per definitie slecht. Sterker nog, stress is cruciaal om te kunnen leven. Dat betekent dat je stress niet moet minderen, maar moet kunnen managen. En het betekent zelfs dat je stress voor je kan laten werken. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze 6-weekse cursus, die we tijdens Dear Future, aftrappen.

Deelnemers:

Sooss

Datum, tijd en locatie

Officiële aftrap 
maandag 25 september
19.30 – 21.30
Sooss

6-weekse cursus
vanaf maandag 25 september
19.30 – 21.30
Sooss

Aanmelden: Kick-off: 'Van stress naar Sooss'