Stay tuned!
 

Kick-off: Obesitas-programma Counter

Kick-off: Obesitas-programma Counter

Gezondheid is belangrijk, maar dat gaat zoveel verder dan alleen je gewicht. Zou het niet fijn zijn als je relatie met voeding goed is, dat je zorgeloos kunt slapen en dat je kunt genieten van de dingen die je doet en van de mensen om je heen?

Het beste dieet, slaap of beweegprogramma is weinig waard als je het niet kan volhouden.  Willen staat daarin niet gelijk aan kunnen. Denk maar eens aan al die hindernissen en blokkades waar je mee te maken krijgt. Je loopt vast met stress, met werk of je struikelt over het leven waardoor een in eerste instantie succesvol traject toch weer de geschiedenisboekjes ingaat als mislukte poging nummer zoveel. Focussen op je gewicht is stressvol, waardoor je alleen maar achter je eigen staart aan rent. Laat ons jou helpen om de regie over je eigen leven terug te krijgen!

In samenwerking met het Chivo kennisinstituut voor vitaliteit en leefstijl, het Erasmus MC Rotterdam en de Radboud Universiteit Nijmegen, hebben wij een innovatief jaarprogramma ontwikkeld voor mensen met obesitas. Vandaag is de kick-off met informatie over alle ins en outs over dit unieke programma. Worstel jij al jaren met je gewicht of ken je iemand anders die hier zeker van moet weten? Schrijf je dan in!

Deelnemers:

Sooss

Datum, tijd en locatie

woensdag 29 september
19.00 – 20.00
Sooss

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Kick-off: Obesitas-programma Counter