Stay tuned!
 

Kenniskans: Living in Transition

Kenniskans: Living in Transition

Saar van der Spek neemt je mee in een wereld vol nieuwe initiatieven in de stedelijke leefomgeving. Mensen die het net even anders doen en buiten de oude top down hiërarchie van de overheid en stedenbouw durven treden.

Living in Transition is van origine een vak voor vierdejaars Fontys studenten International lifestyle studies. Vanuit de gedachte van een economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt, is het op initiatief van de Kennismakerij opengesteld voor externen onder de naam Kenniskans.

Afgelopen jaar was deze vorm van Kenniskans een groot succes. De aanwezigheid van architecten, kunstenaars, landschapsarchitecten en andere mensen die vanuit een persoonlijke interesse aanschoven, gaf de lessen veel extra diepgang door aanvullingen uit de praktijk, de docent meer scherpte en de studenten inzicht in hoe de theorie met de praktijk is verweven. Een mooie eerste stap in het verder verweven van een opleiding met de stad, in het delen van kennis en het samenwerken met het veld. Tijdens de Dear Future, kun je genieten van een preview van Living in transition van volgend jaar. Want dan strijken Saar en haar leerlingen weer neer in de Kennismakerij, midden in de Spoorzone die zelf ook volop in transitie is.

Deelnemers:

De Kennismakerij
Fontys Hogeschool – International Lifestyle Studies

Datum, tijd en locatie

dinsdag 26 september
15.30 – 17.00
Kennismakerij,
Burgemeester Brokxlaan 8-18

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Kenniskans: Living in Transition