Stay tuned!
 

ICT-Maatjesproject

ICT-Maatjesproject

What:
Het ICT-Maatjesproject is een project waarin vraag en aanbod bij elkaar gebracht worden binnen de ICT arbeidsmarkt.

Why:
Wij willen op een nieuwe persoonlijke en menselijke manier vraag en aanbod bij elkaar brengen en op elkaar laten aansluiten. Hierdoor vinden werkzoekenden sneller de baan die zij ambiëren én vinden bedrijven talenten die ze nodig hebben om te groeien. Eindresultaat is regionale economische groei.

How:
Wij willen dit bereiken door intensieve samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemerschap. Samen kunnen wij dit maatschappelijke en economische doel bereiken. Het organiseren en onderhouden van deze samenwerking wordt opgepakt door Stichting Projectbureau ARC. Naast deze samenwerking zetten wij een model in waar in- en uitstroom op een vernieuwende manier wordt aangepakt. De mens staat centraal. ‘Kracht van de motivatie’ is ons startpunt.

Wij ondersteunen werkzoekenden om zich te ontwikkelen (kennis, kunde en attitude) naar de behoeften van de arbeidsmarkt. Ook werkgevers worden geholpen om op een andere manier werk aan te bieden en talenten te werven, binden, boeien en ontwikkelen. Hierdoor zijn wij in staat om in samenwerking met alle o’s vraag en aanbod op elkaar aan te sluiten.

Deelnemers:

ICT Maatje
ACES Direct
I4C-Group
IT Support Groep
CoachIT
Gemeente Tilburg
Projectbureau ARC
ROC Tilburg
Avans Hogeschool

Datum, tijd en locatie

woensdag 27 september
09.00 – 12.00
Bank 15

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: ICT-Maatjesproject