Stay tuned!
 

Hoe ziet jouw toekomst in Europa eruit?

Hoe ziet jouw toekomst in Europa eruit?

Let’s talk about Europe, een dialoog over de toekomst van Europa.

Hoe krijg je de ideeën, wensen en beelden over de toekomst van Europa van iedereen helder? En hoe verbind je groepen Tilburgers die niet snel met elkaar in gesprek gaan over dit onderwerp?

Zit jij op het MBO (ROC Tilburg), studeer je aan de Universiteit van Tilburg, ben je aangesloten bij het KBO Tilburg of zit je in de lokale politiek? Dan gaan we graag een open gesprek met jou aan over de Europese samenwerking.

Dat doen we volgens de challenges day-methode, in Nederland bekend van het tv-programma Over de streep. We zullen jullie per groep in een vak indelen, en jullie daarna vragen en stellingen voor te leggen, waarbij je misschien uiteindelijk over de streep gaat. Het volgende filmpje geeft een goede sfeer impressie van hoe de dag eruit zal gaan zien: https://youtu.be/jD8tjhVO1Tc.

Deelnemers:

Gemeente Tilburg

Datum, tijd en locatie

maandag 25 september
16.00 – 18.00
Ontdekstation

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Hoe ziet jouw toekomst in Europa eruit?