Stay tuned!
 

Grijp je toekomst!

Grijp je toekomst!

Grijp je toekomst, de challenge
In een team van studenten, young professionals en professionals uit het sociale domein ga jij aan de slag met een vraagstuk uit de praktijk. Samen ga je op zoek naar de oplossing voor
het probleem en ontdek je of jij je staande kunt houden tijdens deze onvoorspelbare challenge. Aan het eind van de rit zorg je er met jouw team voor dat er een spetterende pitch klaar ligt die jullie zullen presenteren aan de casemanager van de maatschappelijke organisatie, professionals uit het sociale domein en de andere teams. De beste pitch krijgt de kans om met behulp van ons netwerk daadwerkelijk gerealiseerd te worden en de student/young professional die onze talentscouts het meest is bijgebleven maakt kans op de (afstudeer)stage of traineeship.

Ontmoet jouw toekomstige baas
Na al dit moois vind er een netwerkborrel plaats waarbij jij misschien wel de toekomstige baas van jouw droombaan kunt ontmoeten. Vraag hem of haar het hemd van het lijf en vergeet vooral niet zijn of haar visitekaartje te innen en die ene allesbeslissende koffie-date te scoren.

Goed om te weten
Iedereen kan zich opgeven om mee te doen aan de challenge, echter maken alleen studenten en young professionals van 18-30 jaar kans op een (afstudeer)stage of traineeship.

Deelnemers:

Starters4Communities
Jonge Schakels

Datum, tijd en locatie

woensdag 27 september
15.00 – 19.30
Club Smederij

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Na aanmelding ontvang je van de organisatie een bericht met vraag naar jouw CV.

Aanmelden: Grijp je toekomst!