Stay tuned!
 

Geen techno maar techYES party

Geen techno maar techYES party

Do it yourself, do it together: let’s get this party started tijdens het Dear Future,-festival van de European Social Innovation Week! Alle party animals, whizzkids, gadgetgoochelaars, creatieve techneuten én mensen die niet in een hokje geplaatst willen worden zijn welkom om van een TechNO party een TechYES party te maken.

The Future of party is D.I.Y! In een workshop waarin je de VJ-software onder de knie krijgt, leer je je eigen visuals te programmeren, die je ‘s avonds live kan opvoeren volgens het BYOB (bring your own beamer) concept: we hangen zoveel mogelijk beamers op in de Kennismakerij, om de Kennismakerij geheel te kunnen bekleden met kleurrijke visuals.

Wil je alleen komen dansen? In de avond komen de resultaten van de workshop tot leven, gaan de deuren open voor bezoekers en is het… PARTY TIME! Ook bezoekers van het feest kunnen zelf aan de slag met visuals, onder het genot van fijne elektronische TechYES klanken. Heb je een beamer? Bring Your Own! Geen beamer? Geen zorgen, samen met Digilab MB regelt de Kennismakerij er alvast een paar.

18.00 VJ Workshop (inclusief diner)
Carolien Teunisse gaat je leren hoe je zelf met code in VVVV visuals kan maken. Carolien is visual-media kunstenaar en curator uit Utrecht. In haar werk strijden mens en technologie om de realiteit. Technologie, projectie en sensors komen samen in installaties die ze onder andere maakt als onderdeel van kunst-collectief Deframe.

Download hier alvast VVVV: https://vvvv.org/documentation/installation

21.00 TechYES Party
Met live electronics, dj-sets en live visuals van oa:

Robbert Heijnen
Elektronische muziek en vette dj-sets, composer & performer (Psychick Warriors Ov Gaia, eXquisite CORpsE)

Hans Timmermans
Autodidact en graag geziene performer bij onze events: composer & performer van elektronische muziek (van oa. gabbermetalheads S.I.T.P. wie kent ze niet?!)

Joost Mantel
Autentieke Oersoep koker Joost komt met zijn interactieve visuals met Oersoep, iedereen kan een contributie leveren aan de evolutie van zijn visuals!

Deelnemers:

De Kennismakerij
WYSIWYG337< (What You See Is What You Geek)-community

Datum, tijd en locatie

donderdag 28 september
18.00 VJ Workshop (inclusief diner)
21.00 TechYES Party
Kennismakerij,
Burgemeester Brokxlaan 8-18

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Geen techno maar techYES party