Stay tuned!
 

(Nieuwe) financieringsvormen van sociale ondernemingen en initiatieven

(Nieuwe) financieringsvormen van sociale ondernemingen en initiatieven

De inhoud van dit programma bestaat uit de volgende sprekers:

Frank Boss van Tussenheid over het revolving sociaal investeringsfonds Tilburg i.o.
Frank is een in Tilburg opgeleide econometrist, die zich in zijn carrière vooral bezig heeft gehouden met regionale ontwikkeling en Europese programma’s en projecten. Sinds 2006 stond Frank in Midden-Brabant, als programmadirecteur, aan de wieg van het toenmalige samenwerkingsverband De Ideale Connectie, later overgegaan in Midpoint Brabant. Daar was hij mede verantwoordelijk voor de focus van het samenwerkingsverband op Social Innovation. In 2013 nam hij afscheid van Midpoint, maar bleef in de regio intensief betrokken de start en uitbouw van Tussenheid en het stimuleren van bottom up initiatieven. Op dit moment fungeert Frank onder meer voor MOM-TI als projectleider voor de vorming van een revolving investeringsfonds voor maatschappelijke initiatieven.

Ralph de Ruijter, bedrijfsadviseur van Rabobank Nederland over Social Impact Bonds.

Gief van Schijndel van Prinsheerlijk over ondernemingen gefinancierd vanuit PGB’s en WMO (zorgbudgetten vanuit de gemeente).

Bernard Fornoville, Sociale Innovatie fabriek Brussel en werkzaam geweest bij Tividend, sociale investeringsmaatschappij over financieringsvormen in België.

Deze interactieve bijeenkomst wordt geleid door Ralf Bodelier.

Voor meer informatie, zie de website van Tussenheid.

Deelnemers:

MOM Tussenheid

Datum, tijd en locatie

donderdag 28 september
15.00 – 17.00
Hall of Fame, Concertzaal

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Financiering sociale ondernemingen / initiatieven