Stay tuned!
 

Eten en daten

Eten en daten

We gaan speeddaten en sparren over de Tongerlose Hoef 2.0. Dat doen we onder het genot van een maaltijd die is bereid door vrijwilligers van Resto-013. Een van de locaties van dit Tilburgse sociale restaurant is de Tongerlose Hoef. De Tongerlose Hoef is de grootste Tilburgse dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze wil uitgroeien tot een open voorziening voor álle kwetsbare bewoners in de wijk Tilburg-West. Maar daar komt nog heel wat bij kijken.

In deze workshop gaan we samen nadenken over hoe De Tongerlose Hoef met haar partners the next level kan bereiken. Hoe kan de Tongerlose Hoef nog betere verbindingen maken tussen de gebieden welzijn, sociale basis, eerste- en tweedelijnszorg en het gewone leven van alledag? Vragen waarmee we aan de slag gaan, zijn bijvoorbeeld: Hoe kunnen De Tongerlose Hoef en haar partners innovatief (ont)regelen? Hoe komen De Tongerlose Hoef en haar partners tot een
verduurzaamd sociaal model en tot sociaal innovatieve dien- en verdienmodellen?

Deelnemers:

De Tongerlose Hoef en partners

Datum, tijd en locatie

donderdag 28 september
17.00 – 20.30
De Tongerlose Hoef
Reitse Hoevenstraat 129
5042 ED Tilburg

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Ontschotten en ontmoeten aan tafel