Stay tuned!
 

Eet je pensioenpot leeg!

Eet je pensioenpot leeg!

Tijdens dit bijzondere diner eten we volgens de Pensioenschijf-van-vijf. Bij ieder vak van de schijf-van-vijf hoort een gerecht op je bord en een sappig verhaal. Zo gaan we tot op de bodem van de pensioenpot! Je ervaart de smaak van de toekomst en je bedenkt hoe je het meeste kunt halen uit deze fase van je leven.

Waar ga je van genieten?

Je kiest voor een vegetarische of een traditioneel vleesstoofpotje. Voorts struinen we rond in een seizoensalade en leer je hoe je (over)leeft op een ijzeren rijstkom. We sluiten af met een dessert dat ‘de kers op het leven’ heet. Ondertussen voer je een goed gesprek over je toekomstplannen, en leer je alles over maximaal pot verteren.

… en met wie, waar, wanneer?

De cateraars van Smeer’m koken exclusief tijdens Dear Future,. Ada van Dijk van Studio Van Dijk vertelt je alle memorabele feiten waarmee je het pensioenlabyrint gaat snappen. Op sommige avonden schuift Michael Visser aan. Hij is de bedenker van de Pensioenschijf-van-vijf en medewerker van Tilburg University.

Tickets, ontvangst en groepen

Er zijn per diner maximaal 20 stoelen aan tafel. Prijs is 17,50 euro per couvert inclusief sprankelend water en exclusief (alcoholische) drankjes. Reserveren is zeer gewenst, maar op het laatste moment aanschuiven kan eventueel ook.

Groepen van maximaal 15 personen krijgen een all-in maatwerkdiner, in samenwerking met de organisatie die hen uitnodigt. Download de flyer op studiovandijk.com/themas of bekijk PensioenGemi.nl voor meer info.

Deelnemers:

Ada Van Dijk – StudioVanDijk.com, social design voor pensioen
Michael Visser – PensioenGeMi, naar een duidelijk pensioen

Datum, tijd en locatie

zondag 24 september t/m woensdag 27 september

Sessie 1 
18.00 – 19.00
Smeer ‘m

Sessie 2 (groepen)
19.15 – 20.45
Smeer ‘m

Meld je nu aan!

Voor dit programma onderdeel heb je een ticket nodig. Bestel deze via onderstaande link!

Ticket kopen