Dear Future, 23-29 September 2017, Tilburg
 

Doe-event ‘Het nieuwste ondernemen in Brabant’

Doe-event  ‘Het nieuwste ondernemen in Brabant’

Hoe zorgen we ervoor dat nieuwste ondernemen in Brabant een flinke impuls krijgt? Tijdens het doe-event ‘het nieuwste ondernemen in Brabant’ gaan we op zoek naar oplossingsrichtingen. Want de oplossingen, of de ingrediënten daarvoor, zijn te vinden in creatief en ondernemend Brabant. Zeker als inwoners, sociale ondernemers, bedrijfsleven, kennisinstellingen, onderwijs en overheid de handen ineen slaan. Als we het onderscheid tussen ‘markt’, ‘overheid’ en ‘samenleving’  even durven los te laten. En als we ons focussen op de kansen die er liggen voor maatschappelijke vraagstukken rond bijvoorbeeld natuur, milieu, duurzaamheid, solidariteit, inclusie, armoede, vergrijzing en gezondheid. Op die manier ontstaat een bruisend, lerend netwerk voor het nieuwste ondernemen in Brabant. Een netwerk met een magneetwerking, waarin verschillende soorten kennis én kapitaal (sociaal, cultreel, financieel en persoonlijk) op zo’n manier bij elkaar kunnen komen, dat de betrokkenen oplossingen kunnen co-creëren om het nieuwste ondernemen in Brabant te versterken.

Wil jij actief bijdragen aan dit lerend netwerk of heb jij ideeën, wensen of ervaringen over het nieuwste ondernemen? Kom dan naar het doe-event ‘het nieuwste ondernemen in Brabant’ op vrijdagochtend 29 september. Samen komen we tot meer!

De oplossingsrichtingen en ingrediënten die we tijdens dit event samen bedenken, zullen door BrabantAdvies in een advies aan de provincie gebundeld worden.

Deelnemers:

BrabantAdvies
SLOWW
Calei Consulting
BTeken
Systemisch Consult
Rosenblatt Social Innovation & Transformation Design

Datum, tijd en locatie

vrijdag 29 september
09.15 – 12.00
Ontdekstation

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Een ecosysteem voor het nieuwe ondernemen in Brabant