Dear Future, 23-29 September 2017, Tilburg
 

Dear Future, Will we be energy-neutral?

Dear Future, Will we be energy-neutral?

Stel….. het is eind augustus en U krijgt een bericht op de mat/in uw mailbox/via Facebook/Instagram/deur aan deur actie/de gezamenlijke omroepen/journaals/Nieuwsuur/premier Rutte/Alarm-allert met de volgende inhoud:

“Over 2 maanden zijn wij genoodzaakt de gaslevering te staken. Onze relatie met Rusland en Noord Afrika is de laatste weken zo verslechterd dat de aanvoer stagneert. Ook het Groninger gasveld is zodanig uitgeput dat verdere onttrekking mede in verband met aardbevingsgevaar niet verantwoord is.

Wij als regering hebben hiertoe met instemming van de 2e kamer moeten besluiten. Echter wij gaan er vanuit dat burgers en de markt inventief genoeg zijn om in de komende 2 maanden oplossingen te bedenken om warm de winter door te komen. Wij hebben beperkte middelen beschikbaar de Nederlanders met deze oplossingen te ondersteunen. Omgerekend komt dit neer op € 5.000 per huishouden. Wij roepen u allen op per woning, VVE, straat, wijk, gemeente en provincie om deze oplossingen in de komende 2 maanden concreet te maken”

Wij laten u in 1,5 uur ervaren voor welke immense opgave de samenleving staat als de nood echt aan de man is. En geloof me dat moment gaat er komen.

Misschien niet dit jaar, maar altijd onverwacht…… U kunt er maar beter bij zijn! Schrijf u dus snel in want vol is vol.

Deelnemers:

De Midden Brabantse Ontwikkelmaatschappij voor Energie en Duurzaamheid (MOED)
Midpoint Brabant

Datum, tijd en locatie

donderdag 28 september
16.00 – 18.00
Bank 15

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Dear Future, Will we be energy-neutral?