Stay tuned!
 

De toekomst van Brabant volgens Brabanders

De toekomst van Brabant volgens Brabanders

Ieder jaar besteedt het PON aandacht aan een specifiek thema dat op dat moment speelt in de (Brabantse) samenleving. Op basis van onderzoek schrijven ze artikelen en bundelen die in een publicatie. Dit jaar kijken ze vooruit en is het thema: Brabant 2047 – De toekomst van Brabanders volgens Brabanders. Hiervoor hebben ze inspiratie, verhalen en beelden over de toekomst van Brabant opgehaald bij Brabanders. Deze bevindingen hebben ze gebundeld in een essay én een online magazine.

Tijdens deze bijeenkomst neemt het PON je langs hun bevindingen mee en gaan we in een interactieve sessie met elkaar in gesprek over een aantal innovaties in de toekomst: wat hebben deze ontwikkelingen voor invloed op jouw leven? Welke rol heb je hier zelf in? En welke rol spelen anderen, zoals ondernemers, kennisinstellingen en de overheid, voor de toekomst van Brabant?

Deelnemers:

Het PON

Datum, tijd en locatie

vrijdag 29 september
10.00 – 12.00
Hall of Fame, Junior Skatepark

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: De toekomst van Brabanders volgens Brabanders