Stay tuned!
 

De NWE Werkplaats bouwchallenge

De NWE Werkplaats bouwchallenge

Ga de uitdaging aan en laat je eens leiden door iemand met een verstandelijke beperking!

Bij De NWE Werkplaats in de Tilburgse Spoorzone werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt midden in de maatschappij. Hun talenten komen optimaal tot hun recht in de creatieve omgeving van de Spoorzone. De Amarant Groep begeleidt hen bij wat ze (nog) niet kunnen. Tijdens Dear Future, zijn de rollen omgedraaid: de cliënten begeleiden de deelnemers van de workshop ‘bouw een symbolisch bouwwerk’. Ondertussen leer je elkaar beter kennen. En kun je nadenken over een prikkelende stelling die je bij de start van de workshop krijgt. Jouw antwoord op de stelling horen we graag na afloop en daarmee bouwen we verder aan een nog betere NWE Werkplaats!

Wij nodigen in het bijzonder ondernemers uit die zich richten op maatschappelijk ondernemen. De workshops vinden plaats van maandag 25 tot en met donderdag 28 september. Op vrijdag 29 september onthullen we het eindresultaat van het bouwwerk.

Deelnemers:

Amarant Groep
Gebouw 83 – ontwerpers en makers

Datum, tijd en locatie

Bouwchallenge
maandag 25 september t/m donderdag 28 september
09.30 – 12.30
De NWE werkplaats

Onthulling bouwchallenge
vrijdag 29 september
De NWE werkplaats

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: De NWE werkplaats in het sociaal domein