Stay tuned!
 

Dare to Dream about the Global Goals!

Dare to Dream about the Global Goals!

Tim Bertens en Jacob van Hoek geven voor ONE WORLDcitizens een workshop over innovatief delen, interactie, doelen stellen en actie. Tijdens deze workshop leer je jouw ideale situatie ontdekken en hoe je de eerste stappen zet om hier te komen. We kijken hoe we deze ideale situatie kunnen koppelen aan de Global Goals om zo samen voor een betere wereld te gaan en structurele actie kunnen creëren uit jouw ideeën.

Dit doen we door middel van de volgende stappen:
– Waar sta je nu?
– Wat is je droom?
– Hoe kom je bij jouw droom?
– Hoe draagt jouw droom bij aan een betere toekomst?
– Wie of wat heb je daarbij nodig?

Wij geloven dat het noodzakelijk is dat je leert dromen, delen en doen. Zo word je in je kracht gezet om positieve stappen te durven nemen naar een betere toekomst. Omdat we je met verschillende mensen in contact brengen zorgen we voor onverwachte connecties die waardevol voor je zijn. Door in aanraking te komen met diverse perspectieven wordt je geïnspireerd om andere stappen te gaan nemen. De structurele actie die ontstaat kan meegenomen worden in de internationale community van ONE WORLDcitizens. Hierdoor ontstaan er nieuwe mogelijkheden tot actie en samenwerking voor een betere wereld van morgen!

Deelnemers:

ONE WORLDcitizens

Datum, tijd en locatie

woensdag 27 september
10.00 – 12.00
Hall of Fame, Café

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Dare to Dream about the Global Goals!