Stay tuned!
 

Brabantse Health Deal

Brabantse Health Deal

Er zijn vele mooie initiatieven om Tilburg of de regio Midden Brabant gezonder te maken. Tijdens de European Social Innovation Week bieden we je de kans om andere initiatiefnemers in een kleinschalige setting te enthousiasmeren voor je initiatief en je door hen te laten inspireren. Ook gaan we op zoek naar manieren om – waar nodig – doorbraken te realiseren of je initiatief te versnellen. Gemeenteraadsleden worden uitgenodigd en kunnen aan het eind van de bijeenkomst de resultaten in ontvangst nemen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de Brabantse Health Deal. Vijftien publieke partijen en kennispartners sloten in 2016 deze deal, waarin zij uitspraken gezondheid en welzijn als uitgangspunt voor een goede en duurzame kwaliteit van leven in Brabant te hanteren. De Brabantse Health Deal is de beweging van bewoners, professionals en beleidsmakers die Brabant gezonder wil maken.
De opzet van het Health Deal Event is als volgt. We starten met een serie pitches over initiatieven in de stad. In de pitch nemen initiatiefnemers ons mee in wat ze doen en welke meerwaarde dat heeft. Na elke pitch gaan we in gesprek over manieren om de initiatieven te verrijken en verder te helpen. Aan het eind van het event maken we de balans op: zijn er rode draden waar we met elkaar wat aan kunnen doen?

Met elkaar gaan we er een inspirerende bijeenkomst van maken! Wil je jouw initiatief ook pitchen? Dan ben je van harte uitgenodigd! Meld je daarvoor aan bij Isabella Kragten van Lysias: isabellakragten@lysiasgroup.com.

Voel je vrij om de uitnodiging verder te verspreiden als je andere initiatieven kent die ook een bijdrage leveren aan een gezonder Tilburg.

We ontmoeten je graag op 25 september!

Deelnemers:

Gemeente Tilburg
GGD Hart voor Brabant
Waterschappen De Dommel
Waterschappen Brabantse Delta

Datum, tijd en locatie

maandag 25 september
14.30 – 17.00
Bank 15

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Brabantse Health Deal