Stay tuned!
 

Blijf Meedoen!

Blijf Meedoen!

De Wever, Alzheimer Nederland afd. Midden-Brabant, PrinsHeerlijk, Convivio, De gouden mix, PG Raad, Brabantse Proeftuin Dementie organiseren op maandag 25 september een dementievriendelijke dag. Mensen met dementie
willen nog graag blijven meedoen in de maatschappij en zich verbonden voelen met andere generaties, daarom is het thema van deze dag “Blijf Meedoen!” De dag is opgebouwd uit 2 onderdelen. Het ochtendgedeelte bestaat uit diverse workshops, activiteiten denk hierbij aan sport, creativiteit en muziek, prikkelen van zintuigen, en voorlezen. Diverse Tilburgse verenigingen/zzp-ers verzorgen deel de workshops/activiteiten en voor het voorlezen is een basisschool benaderd.

In de middag staat het inmiddels bekende “Zilver Tilburg Zingt” op het programma. Dit evenement wordt ook in 2017 weer herhaald door de vele positieve reacties en het grote animo in de afgelopen jaren: 500 mensen met en zonder dementie die samen zingen! Er wordt gezongen onder leiding van Esther Barten, het Tilburgse koor “De Gouden Mix” zorgt voor de vocale ondersteuning. Om 15.30 wordt dit event afgesloten met het Tilburgs volkslied.

Deelnemers:

Brabantse Proeftuin Dementie
De Wever
Convivio
Alzheimer Nederland – Midden Brabant
DVG
Prins Heerlijk
De Gouden Mix

Datum, tijd en locatie

maandag 25 september
09.30 – 15.30
Koepelhal

Meld je nu aan!

Dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Aanmelden voor dit programmaonderdeel kan hieronder. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol.

Aanmelden: Blijf Meedoen!